KOCAELİ / GEBZE - Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi

Adem ŞİT - Müdür

1971 Yılında Ardahanda doğdu. İlkokulu Ardahan Çağlayık köyünde (Erdemel) Ortaokulu Ardahan Ortaokulu´nda, liseyi de Ardahan Lisesinde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Batman da başladığı öğretmenlik hayatını pek çok özel ve resmi okulda devam ettirdi. Sırasıyla Gebze Özel Hisar Koleji,Çayırova Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi, Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi,Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi´nde müdürlük yaptı. 30.08.2023 tarihinden beri Gebze Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesinde Müdürlük yapmaktadır.

Kendini bildi bileli çeşitli vakıf,dernek ve sivil toplum öğrütlerinde yönetici ve görevli olarak çalışmaktadır. Gebze ve Çayırovada eğitim sendikası başkanlığı yaptı. Halen sivil toplum örgütlerinde başkan ve yönetim kurulu üyeliklerinde gönüllü olarak çalışmaktadır.