KOCAELİ / GEBZE - Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi

Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi

Adres
Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi, İnönü Mah. İbrahimağa Cad.NO 272 Gebze, Kocaeli
Vizyon
* Hedefimiz; Çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, * Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda ; adaletin, barışın, hoşgörünün , karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda "Toplam Kaliteyi " bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
Misyon
Biz..." Çağdaş uygarlığın gelişiminde etkin, yenilikçi, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştırmacı; soyut, özgür vebilimsel düşünmeyi gerçek bilgiye ulaşmada bir yol olarak kabul eden; dengeli, sağlıklı, üretken bireyler yetiştiren , mücadeleci, planlı, Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için ..." VARIZ.
Biyoloji Laboratuvarı :1
09.00-16.00
iNGİLİZCE ALMANCA
Lojman